4 companies
VYHĽADÁVANIE
PODĽA KRITÉRIA
KRAJINA
 Slovensko
 Rakúsko
 Čechy
 Chorvátsko
 Slovinsko
 Taliansko
 Maďarsko
 Európa ostatné
 Exotické krajiny
 Svet – ostatné
POČET DNÍ
 1 deň
 1 - 3 noci
 4 - 7 nocí
 viac ako 7 nocí
Hľadať
Dôležité informácie pre klienta
POŽIADAVKA
Zašlite Vašu požiadavku
OBJEDNÁVKA
Objednávací formulár
NEWSLETTER
Zaregistrujte sa pre zasielanie noviniek
Odoslať
Plavby
Krajina:
Svet – ostatné
Názov produktu:
Martinik a Winward Islands
Číslo produktu:
612
Miesto:
Karibik (Martinik, St. Lucia, St. Vincent, Bequia)
Dátum:
sezóna 2016
Krátky popis produktu:
Vďaka vynikajúcim plavebným podmienkam, rôznorodosti plavebných trás, dobrej dostupnosti a stálemu pasátovému vetru sú dlhoročne jednou z najobľúbenejších jachtárskych lokalít. Windward Islands – náveterné ostrovy, sa rozprestierajú medzi ostrovmi Martinik a Grenada, vzdialenými cca 180 Nm. Rozdelené sú na samostatné štáty: MARTINIK a St. LUCIA, St. VINCENT s Grenadines a GRENADA s Carriacou a Petit Martinique.
Cena:
kalkulácia v CK My Way
Počet dni / noci:
8 / 7
Orientačný program:
Najsevernejší z náveterných ostrovov je francúzsky ostrov MARTINIK. Rušné jachtárske stredisko Le Marin je výhodné východiskové miesto na plavbu – južnou trasou na St.Luciu a náveterné ostrovy alebo severnou trasou na ostrov Dominica a záveterné ostrovy. Prístav poskytuje možnosť dobrého zásobenia sa pred plavbou a je príjemným miestom na aklimatizáciu po prílete. Množstvo výborných kotvísk na nočné kotvenie: St. Pierre, Gr. Anse D’Arlet, Ste. Anne. Navštívte hlavné mesto Fort de France a sopku Mt.Pelée, ktorá v r. 1902 zničila bývalé hl. mesto St. Pierre a polovicu ostrova.
Ak opustíme Martinik a plávame na juh, po dvoch hodinách plavby sa v diaľke vynárajú dva mohutné kužeľové vrchy – Le Pitons, ktoré sú charakteristickou dominantou ostrova St. LUCIA. V Rodney Bay alebo v hlavnom meste Castries vybavíte colné formality a …vitajte v raji. Na úpätí Petit Pitons a sopky Soufriere sa nachádza mestečko s rovnakým názvom s množstvom turistických atrakcií (Hot Falls, Bat Cave, botanická záhrada). Malebnú zátoku Marigot Bay nevynechá ani jeden z návštevníkov ostrova. Pred plavbou na St. Vincent tu nájdete tiež colnicu a doplníte zásoby aj palivo.
St. VINCENT a Grenadines – vulkanický ostrov, ku ktorému patrí súostrovie Grenadines, rozprestierajúce sa 50 Nm na juh až po ostrov GRENADA. Grenadines sú dostatočne ďaleko od rušných karibských pláží. Tu objavíte autentický Karibik. Ostrovy Union a Bequia sú typické zmesou vôní , chutí a farieb lokálneho života, kým malé ostrovčeky sú presne to, čo ste v Karibiku hľadali: nedotknutá príroda, tiché zátoky a perfektné pláže s bielym pieskom.
GRENADA – ostrov korenia, je najjužnejší z náveterných ostrovov. Zelený ostrov s horskými vodopádmi a zlatými plážami.
Naše tipy
KREOLSKÁ KUCHYŇA – čerstvé kraby, homáre, mušle a ryby pripravované na grile, či v delikátnom „spicy“ sóse.
RUM z MARTINIKU – preslávený a odporúčaný! Pozor! Radšej „Never before sunset!“ Je omnoho silnejší než jeho jemná chuť naznačuje…
TOBAGO CAYS – morský národný park, výborné potápanie a perfektné kotviská.
MUSTIQUE – jeden z najexkluzívnejších ostrovov na svete, koralové útesy, katalógové pláže. Potápanie a šnorchlovanie povinné. Navštívte vychýrený BASIL’S BAR.
V cene je započítané (na základe kalkulácie):
* ubytovanie na lodi v dvojložkových kajutách
* strava FB (7 x plná penzia á 40 € / osoba / deň )
* služby skippera
* služby kuchára/ co-skippera
* nevratná kaucia pre pripad poškodenia 350 €
* záverečné čistenie
* zásobenie lode vodou, palivom a plynom počas plavby

MyWay s.r.o., Mierová 179, 821 05 Bratislava, tel.: +421 2 43636691 • tel./fax: +421 948 391 099 • e-mail: myway@myway.sk
Člen British Chamber of Commerce in SR a Slovenskej asociácie cestovných kancelárií
Nájdite nás na FACEBOOK-u
SACKA
British chamber of commerce in the Slovak republic
Na úvod Na úvod